doDdo
X
^
home
diverse
fotografii
interese
noutati
contact
cuprins » home
bun venit
Buna, sunt doDdo. Acesta este coltul din vastul Internet in care familia lui doDdo isi gazduieste situl. Un site care contine diverse informatii, fotografii si alte lucrui de interes general.
despre design
Designul este unul obtinut in mod gratuit de pe un site dedicat template-urlor css.
despre doDdo
Cine e? Ce vrea? Ce stie? Ce nazuieste?
Intrebari simple dar in acelasi timp intrebari care au raspunsuri complexe sau poate ca nu au raspunsuri deloc. Aceasta pagina a fost creata pentru a da posibilitatea oamenilor sa ma cunoasca, in masura mai mica sau mai mare sau cine stie sa ma ajute sa ma cunosc mai bine.
doDdo este un tanar originar din Romania, Tg.-Mures, dar care acum locuieste in Oradea, chiar daca ar vrea sa locuiasca in Oslo sau Copenhaga. Mai multe detalii in sectiunea despre.
ce l-a facut sa construiasca acest site?
Curiozitatea... Exibitionismul... Teribilismul... Sau poate... Alte motive!
concluzii!
Trageti voi concluziile... Dar mai intai vizitati sectiunile sitului!
noutati
 1. 28.08.2011 am plecat spre nordul greciei in primul (si sper ca nu ultimul concediu al anului. am vizitat waterland (un aquapark lnga salonic). in alta zi am facut o excursie pentru scufundari la sani (o statiune exclusivista)
 2. anul 2011 a fost anul calificarii profesionale. am facut cursuri de "inspector resurse umane", "formator", "dezvoltarea abilitatilor antrepernoriale". urmeaza alte cursuri... sa vedem!
 3. 30.11.2010 am devenit somer si a inceput cea mai linistita si buna perioada a vietii mele
 4. 13.09.2010 am demisionat de la mkb romexterra bank. curriculum vitae (varianta prescurtata) il gasiti aici. cu aceeasi data sunt angajat la o firma de contabilitate membra CECCAR
 5. 2010 sfarsitul lui iulie vizitat croatia: mare, munte, scuba, rafting. tot ce vrei. prezentarea foto o aveti aici.
 6. 21.05.2010 - cluj napoca - intalnirea de 10 ani de la absolvirea facultatii (din pacate la cursul festiv nu am fost dar va prezit fotografii de la banchet)
 7. 16.05.2010 - zagreb - primul concert metallica in croatia - i've been there!
 8. multe am mai savarsit dar nu am avut ocazia sa postez. timp am avut, ocazie NU. oricum vizitati si sectiunea fotografii pentru ca acolo am mai postat una... alta...
 9. 24-26 octombrie 2008. Am calatorit spre Slovacia. Dupa ce am prezentat CI la granita cu Ungaria nimeni nu ne-a mai intrebat nimic. Traiasca spatiul Schengen. La 50 km de destinatie mi s-a stricat motorul. Antipollution system fault. Ca norocul ca am stiut un truc. Dimineata urmatoare am mers la un dealer Peugeot unde am remediat problema. Apoi vizita oras. Muzeul figurilor de ceara. Strada principala. McDonalds. Apoi concert TARJA TURUNEN. Duminica am mai vizitat ceva si apoi am pornit catre casa cu escala la Debrecen.
 10. 9-17 septembrie 2008. KALISPERA! Ne-am intors din ELLAS (Grecia pentru oamenii de rand). Fu cum fu... Dar fu cald cu o diferenta de temperatura de peste 20 de grade celsius. Asadar Grecia 2008
 11. 2-3 august 2008. Excursie pe plaiurile pitoresti ale patriei. Am vizitat Pestera Ursilor si Pestera Ghetar Scarisoara. Daca va iubiti masina veti urca la Scarisoara pe jos. Daca va iubiti portmoneul veti urca la Scarisoara pe jos. Daca nu, puteti inchiria mijloace de transport. Urcusul de 7 km se face cam in 2 ore si 20 minute (mers) iar coborasul in o ora 40 minute.
 12. 9 iulie 2008. Pisica PeeShoo a fatat 4 pisoiasi. Nu stiu inca sexul fiecaruia deci inca nu i-am botezat. Aveti aici imagini.
 13. DEFINITII NOI DIN DEX 2008:
  GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"
  BIZAR=zar dublu
  MACEL= mac mic
  MICROSCOP= scop marunt
  INVIORAT = Prevazut cu vioara
  LESINA = pe unde merge "le tren"
  MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
  RATEU = pateu din carne de ratza
  SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.
  TRACTOR = actor cu mult trac
  TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna
  BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe
 14. 6 iulie 2008. Am participat la o intanlire a Peugeot Club Romania in Oradea. 6 Masini.
 15. 29 iunie 2008. Am urmarit spectacolul oferit la Tuning Show Oradea, in parcarea unui centru comercial. Am vizionat curse de indemanare, unde o Dacia Logan a tinut piept cu brio unor Honda si BMW. Nu stiu rezultatele finale deoarece soarele m-a alungat. Incerc sa aflu totusi cine a castigat. Am mai urmarit si DB Drag, proba audio din care va spun sincer ca n-am inteles nimic. Masinile "tunate" au fost putine. Foarte putine. Femeile "tunate" au lipsit cu desavarsire. Frumusetile rapitoare asociate in general cu expozitiile auto au lipsit. Muzica, care duduia dintr-un camion MNC, a fost groaznica. In 6 ore am ascultat aceleasi piese de cel putin 3 ori... Asta inseamna ceva... Ceva rau... Organizare proasta.
 16. 28 iunie 2008. L-am batut pe colegul meu Doru la biliard pe YahooMessenger cu un scor confidenial. Sa zicem ca a fost unul sever.
 17. 27 iunie 2008. Am sustinut lucrarea de disertatie si am promovat, astfel incat sunt absolvent al cursurilor Master a Universitatii din Oradea, specializarea Administrarea Afacerilor Interne si Internationale e Intreprinderilor Mici si Mijlocii.
 18. 7 iunie 2008. Ne-am intors din concediul petrecut in Praga si Budapesta
 19. 3 iunie 2008. Am asistat la concertul Metallica de la Praga, concert sustinut pe stadionul Slavia din complexul Eden din Praga. Concertul a durat doua ore si a reprezentat o experienta multimedia de ne-uitat. Oricand aveti ocazia sa asistati la un astfel de concert nu ezitati. Metallica a interpretat doar piese vechi,cea mai noua melodie interpretata fiind Devil's Dance din 1997. Sunetul, lumina, efectele pirotehnice au facut ca acest spectacol sa ramana unul memorabil. Informatii despre concert si posibilitatea de descarcare le gasiti aici.
multumiri
Multumesc domnului Dinu de la spicydesign pentru sprijinul acordat! Sa-i dea 'zeul netului' numa clienti banosi... Si la familia lui...