doDdo
home
diverse
fotografii
interese
noutati
opinii
contact
cuprins » interese
interesele lu' doDdo
are doDdo interese?

da! orice om are interese! ascunse sau nu, private sau publice, interesante sau plictisitoare, perverse sau cuminţi.

care ar fi interesele mele?

chiar dacă sună aiurea interesul meu este femeia! la modul practic! chiar dacă poate că unii mă consideră misogin iar alţii mă consideră "meseriaş" pot să zic că vreau să cunosc femeia. cu cât o cunosc mai mult cu atât concluzionez că de fapt nu cunosc mare lucru. e ca şi paradoxul ală... cu cât ştii mai mult cu atât uiţi mai mult, iar cu cât uiţi mai mult cu atât şti mai puţin. oricum interesul de mai sus a fost temperat odată cu, scuzaţi cacofonia, căsătoria.

după femeie, un alt interes al meu este muzica. spre deosebire de femei, nu practic muzica, nefiind nici instrumentist, nici "gurist", nici măcar critic. o ascult, o analizez, o împărtaşesc, o îngân (a îngâna=a fredona). genurile ascultate sunt variate: de la rock (de fapt metal), la hip-hop şi muzica "cultă". gust atât opera cât şi răcnetele şi înjurăturile. dacă e muzica cu "versuri" acestea trebuie să fie "cu greutate". drept pentru care iubesc metallica şi paraziţii (cheloo, ombladon şi freaka da disk), nightwish şi tiamat, boyz II men şi dr. dre, mariah carrey şi andrea bocelli, loreena mckennitt şi roxette, ronan keating şi pantera, cypress hill şi skid row. lacuna coil, lacrimas profundere, haggard si tarja turunen (ex-nightwish) sunt descoperiri recente. zdob şi zdub reprezinta o alta trupa pe care o ascult cu placere! am descoperit pavel stratan si within temptation. pe acestia din urma am vrut sa ii vad in concert, acesta fiind scopul meu pe 2010. a venit ziua plecarii si din pacate a erupt vulcanul cu nume imposibil si am ramas blocat in aeroportul budapesta. am petrecut o noapte la budapesta in speranta ca se va deschide aeroportul eindhoven. nu s-a deschis. am pierdut concertul. dar am cumparat alte bilete pentru concertul din martie 2011. apoi din intamplare am descoperit MASH-urile. ce sunt astea? mixuri intre melodii celebre. va recomand asadar sa ascultati si descarcati. de curand am descoperit kid rock. un baiat care canta rapmetal, country si orice vrea (ca doar e insurat cu pamela).

alte interese.... stiu şi eu??? web design la nivel de incepători (realizarile mele incluzand prezentul site plus inca doua www.struti-bihor.ro (ferma de struti a familiei) si www.taDdo.ro (firma de contabiltiate a familiei), utilizare calculator la nivel de power user (exclus programare), vizionare de filme (prefer home theater unui cinema), gătitul la nivel de mâncău de calibru.